Om oss

Lundsbrunn.nu har skapats inom projekt Hållbar platsutveckling Lundsbrunn under 2021-2022. Inom projektet har lokala företag och ideella föreningar enats om en gemensam webbplattform som ska visa på allt som sker i Lundsbrunn, både för boende som besökare.

Evenemang

Lundsbrunn - En livaktig by med stark utvecklingskraft

Lundsbrunn är en by full av kreativa företag och föreningar. Denna webbsida ska försöka visa på allt som sker i byn, för boende som besökande. På webbsidan kommer även olika former av utvecklingsinsatser synas som kan vara bra att kunna läsa om.

Företag / föreningsinformation

Sidan visar aktuella händelser och information om det som sker i Lundsbrunn

Hotell, spa, restaurang och konferens i vackra Lundsbrunn, Skaraborgs egna lilla pärla. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar. Hos oss hittar du allt från spaerbjudanden, golfpaket, vandringspaket, weekendpaket, padelpaket, yoga, konferens med eller utan aktivitet. Det ska vara mysigt att komma bort och det är mysigt att komma till oss! Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa

www.lundsbrunn.se
0511-571 90
reception@lundsbrunn.se
Brunnsvägen 32, 53372 Lundsbrunn
Se på karta >
...

Kontakta oss

Ansvarig for Inloggning pa sida är för närvarande Lundsbrunns Samhällsförening som du kan kontakta.

 

mail@lundsbrunn.nu